un-doi Centru de Plăți introduce noi furnizori în aplicație: Modern Calor, Mybloc, Acvapur-Dam, Polaris M Holding și Bloc Sistem Admin

Un-doi Centru de plăți este singura aplicație de care ai nevoie pentru plata tuturor facturilor de utilități.

Recent, în aplicația un-doi Centru de plăți am introdus posibilitatatea de plată a serviciilor unor furnizori noi: Modern Calor Sa, Mybloc (Larotech Solution), Acvapur-Dam SRL, Polaris M Holding SRL, Bloc Sistem Admin SRL!

Utilizatorii aplicației un-doi Centru de plati au acum posibilitatea să plătească facturile emise de aceaștia, iar procesul de plată este extrem de simplu și intuitiv. Utilizatorii scanează codul de bare de pe factură cu ajutorul camerei telefonului și aplicația va recunoaște în mod automat furnizorul și suma de plată de pe factură. Pe de altă parte, utilizatorul poate selecta furnizorul din aplicație și va fi instant direcționat către opțiunea de a scana codul de bare sau de a introduce codul de client, după modelul următor:

Dupa confirmarea plății utilizatorii vor primi în mod automat prin email chitanța cu toate detaliile tranzacției: suma platită, data, ora sau codul de client.

Aplicația păstrează istoricul de plăti împreună cu chitanțele, astfel încât utilizatorii să poată consulta și verifica în orice moment detaliile plăților efectuate.

Iată câteva detalii despre noii furnizori adăugați în aplicație:

Modern Calor este un furnizor energie termică și electrică, o societate comercială pe acțiuni la care acționar unic este consiliul local al municipiului Botoșani. Obiectul de activitate al societății este producerea în cogenerare a energiei electrice și termice; transportul, distribuția și furnizarea energiei termice. Factura emisă de acest furnizor se achită prin scanarea codului de bare sau prin codul de client.

Mybloc (Larotech Solution) este o companie care înlocuiește asociația de bloc și care calculează și emite notele de plată a întreținerii lunare (de exemplu: cheltuielile pe apartament). Cu alte cuvinte, Myboc oferă servicii complete de administrare tehnică, administrare contabilă, casierie și platformă online pentru locatari. Factura emisă de acest furnizor se achită prin scanarea codului de bare.

Acvapur-Dam asigură distribuirea apei potabile furnizate de Operatorul Regional Apa Canal Sibiu SA și respectiv preluarea si epurarea apelor uzate, pentru ansamblul de locuinţe Cartierul Arhitecţilor –DJ106C, ansamblu poziţionat pe partea dreaptă şi pe partea stângă a DJ 106 C, în raza administrativă a localităţii Cisnădie, judetul Sibiu. Factura emisă de acest furnizor se achită prin scanarea codului de bare.

Polaris M Holding SRL este un furnizor salubritate care și-a început activitatea de prestări servicii de salubrizare în anul 1998, în municipiul Constanța, iar la momentul actual și-a exstins activitatea și în județele Timiș și Teleorman, dar și în localitățile Târgu Jiu, Mangalia, Năvodari, Alba-Iulia, Slobozia, Bombești Jiu și Pestișani. Factura emisă de acest furnizor se achită prin scanarea codului de bare.

Bloc Sistem Admin SRL este o companie care înlocuiește asociația de bloc și care calculează și emite notele de plată a întreținerii lunare (de exemplu: cheltuielile pe apartament), având sediu în Cluj-Napoca. Factura emisă de acest furnizor se achită prin scanarea codului de bare .

Dacă nu ai folosit încă aplicația un-doi Centru de plăți, te invităm să o descarci de aici:

Descoperă aplicația un-doi Centru de plăți

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.