Vinieta Ungaria – cum o achiziționezi online prin aplicația un-doi Centru de plăți

Ungaria este o destinație turistică excelentă pentru o vacanță relaxantă sau pentru a experimenta spiritul Crăciunului într-un mod unic. În cazul în care plănuiai deja o vacanță în Ungaria sau în Budapesta, nu uita de vinieta HU, pe care o poți achiziționa simplu și rapid, direct din aplicația un-doi Centru de plăți.

Pe aceasta cale îți reamintim că, pentru utilizarea autostrăzilor și a anumitor drumuri expres din Ungaria, ai nevoie de o vinietă valabilă. Înțelegem și că e o perioadă încărcată, iar toate lucrurile par să se întâmple pe repede înainte. Din acest motiv, îți oferim o soluție rapidă, sigură și eficientă de achiziționare a vinietei HU.

Cu ajutorul aplicației un-doi Centru de plăți te poți pregăti din timp cu vinieta necesară, achiziționând-o direct de pe telefon, fără să mai fi nevoit să oprești la un magazin/benzinărie sau să intri pe diverse pagini web.

Aplicația un-doi Centru de plăți este integrată cu sistemul informatic al Nemzeti Útdíjfizetéși Szolgáltató Zrt. (autoritatea de stat din Ungaria) astfel încât fiecare vinietă se înregistrează în acest sistem în timp real, imediat după confirmarea plății.

Cum achiziționezi vinieta HU din aplicația un-doi Centru de plăți?

Procesul este foarte simplu și durează câteva minute. Accesează secțiunea Viniete Ungaria, unde tot ce ai de făcut e să completezi numărul de înmatriculare al autovehiculului, să selectezi țara de origine și categoria acestuia, tipul de vinietă și perioada de valabilitate.

*În mod implicit, aplicația are setată data începerii valabilității că fiind data achiziției. Însă poți seta o dată ulterioară de începere a valabilității, atât pentru vinietele săptămânale, cât și pentru cele lunare. 

Plata se face online, cu cardul bancar. Imediat după vei primi un email cu toate detaliile tranzacției. De asemenea, o copie a vinietei va rămâne salvată în cadrul aplicației, astfel încât vei putea să o accesezi ușor, dintr-un loc la îndemână. 

Un mic sfat: Vinieta de Ungaria trebuie achiziționată în avans, înainte de a intra pe autostradă sau în cel mult 60 de minute de la intrarea pe autostradă.  În situația în care după 60 de minute de la intrarea pe autostrada autovehiculul nu are o vinietă validă, autoritatea din Ungaria va aplică o suprataxă. Așadar, îți recomandăm să te asiguri că tranzacția a fost finalizată cu succes și că ai primit confirmarea pe email sau că vinieta este disponibilă în aplicație în istoricul tău de tranzacții.

Evită orice fel de penalități sau amenzi și achiziționează vinieta direct din aplicație. Durează doar 2 minute și scapi de griji!

Descarcă aplicația un-doi Centru de plăți chiar acum

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.