Vouchere Holyo – 2 opțiuni simple de achiziționare

Prin aplicația de mobil un-doi Centru de plăți sau în cele peste 10.000 de locații partenere ai acum posibilitatea de a achiziționa vouchere Holyo pe care le poți folosi pe o mulțime de platforme sau pe care să le faci cadou celor dragi.

Despre Holyo

Holyo Card este un voucher universal care poate fi utilizat la peste 100 de mărci locale și globale. Selecția variază de la divertisment, jocuri de noroc, frumusețe, modă și mobilă până la vacanțe și călătorii.

În cele peste 10.000 de locații un-doi Centru de plăți sau prin aplicația de mobil ai la dispoziție 3 variante de vouchere Holyo. cu valori de: 10 euro (50 lei), 20 euro (100 lei) sau 50 euro (250 lei), pe care le poți utiliza oricând.
Tot ce trebuie să faci după primirea voucherului e să îți creezi un cont de utilizator pe site-ul Holyo și ai acces instant la achiziții sigure pe următoarele platforme:
Roblox
Fortnite
Minecraft
Steam
Playstation
Nintendo
Xbox
Spotify
Appstore
Google Play
Carturaresti
Il Passo
Sephora
Vivre
FashionDays
Zalando

Vouchere Holyo – achiziția prin magazinele partenere un-doi Centru de plăți:

În magazinele un-doi Centru de plăți din întreaga țară îți oferim posibilitatea de a achiziționa vouchere Holyo simplu și rapid.
Tot ce trebuie să faci e să mergi până la cel mai apropiat magazin partener și să soliciți angajatului valoarea voucher-ului dorit: 10 euro (50 lei), 20 euro (100 lei) sau 50 euro (250 lei). Comunici adresa de e-mail pe care dorești să primești voucher-ul și achiți.

Imediat după plată, primești un mail cu toate detaliile necesare.

Vouchere Holyo – achiziția prin aplicația un-doi Centru de plăți:

În aplicația de mobil un-doi Centru de plăți acest produs electronic este disponibil pe telefoanele cu sistemul de operare Android. Dacă deții un dispozitiv Android, aceștia sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

1.Deschide aplicația un-doi și accesează secțiunea de servicii, tab-ul ”Divertisment”

3. Selectează serviciul ”Holyo”

4.Alege voucher-ul dorit

5.Introdu adresa de mail pe care dorești să primești informațiile necesare

6. Confirmă plata

Simplu si mereu la îndemână!

Devino un centru de plăți

Ai un magazin? Dorești să oferi un portofoliu diversificat de servicii clienților tăi?

Cu un-doi Centru de plăți oferi clienților tăi posibilitatea de a achita facturile de apă, gaz, electricitate, telefonie direct la tine în magazin. Pe lângă plata facturilor, cu un-doi poți oferi și asigurări, roviniete & încărcare electronică.